Turen til LEGOland

Sponsoreret indhold

I dag vil jeg skrive lidt om mig og min families tur til LEGOland.

Faktisk vil jeg ikke skrive om selve turen, men noget du også kan bruge til noget faktisk.

Jeg vil nemlig dele et godt tip med dig.

Som du sikkert ved, så koster det jo bare spidsen af en “jetjæger”, at komme i LEGOland med hele familien. Så jeg gik på jagt efter rabatter og fribilletter til vores entre i LEGOland.

Og heldigvis, så er LEGOland en at de forlystelsesparker, som giver rabatter ud til højre og venstre. Nok fordi de ved, at billetpriserne er skyhøje og mange familier ikke lige har skrevet flere tusind kroner i budgettet til en tur i en forlystelsespark.

Nå, men det var de gratis billetter jeg kom fra.

Selvom de giver rabatter og fribilletter til højre og venstre, så skal man altså lige finde dem også. Når man så har fundet dem, så skal man lige fikse den bedste sammensætning, så man kan få den bedst mulige besparelse.

Hvorfor så det?

Jo, fordi mange af deres fribilletter har en eller anden betingelse på. Så man enten ikke må kombinere den med andre rabatter eller man skal have x antal betalende voksne med.

Nu til guldet…

Men i min søgning efter fribilletter til LEGOland faldt jeg over en blog, som skriver om blandt andet rabatter til forlystelser.

Bloggen hedder ganske rammende og simpelt Gode-Tips.dk!

De har så lavet en meget gennemført artikel med nærmest samtlige rabatter, som er udstedt i løbet af hele 2016. Og jeg regner stærkt med, at det samme vil ske til 2017.

Hop ind på Gode-Tips.dks side med rabatter til LEGOland her.

Der finder du så alle mulige rabatter og krumspring til, at kunne komme så billigt som muligt i LEGOland. Til tider, med de rigtige kuponer og rabatter, kan du komme ind for kun 25% af normalprisen. Det er billigt – meget billigt. For at bruge et godt kendt udtryk.

Det var alt for i dag. Tak fordi du læste med.

Vi ses snart igen.

— MM —

Share This: