Ølspil – beer pong

Sponsoreret indhold

Ølspil

Kender du det, når man er til fest og det eneste man kan finde på er, at sidde og drikke øl med en ringe musikkanal kørende på fjernsynet?

Det gør jeg ihvertfald. Måske man lige har kunnet finde nogle kort frem og har spillet et eller andet kedeligt kortspil som krig.

Men du kan glæde dig til, at få et nyt kort på hånden. Hvis ikke du allerede er faldet over det. Du er nok ikke faldet over det, hvis du har været frosset ned i 10 år 🙂

beer-pong

Spillet hedder Beer Pong og det er en perfekt blanding af sport, konkurrence, druk og muligvis lidt opkast.

Beer Pong spilles som regel 2 mod 2. Men 1 mod 1 kan også lade sig gøre.

Det er et spil som har været populært i USA i en årrække. Og som alt andet fra USA, så tager det lige 10-20 år før vi er modne til det i Danmark.

Beerpong shots

Beer Pong spilles over alt

Der spilles beer pong over alt efterhånden. På barer, på skoler, i hjemmet, you name it. Der laves sågar turneringer og der findes helt officielle regler. Regler som primært er lavet til de konkurrencer og officielle turneringer der er. Spilles der beer pong udenfor turneringer, så er der ofte en håndfuld regler man lige bliver enige om og så kører det ellers bare.

Beer-Pong-Game

Jeg kan varmt anbefale dig, at spille beer pong næste gang du skal til fest eller holde noget selv. Det er sindsygt sjovt og rummer alle de elementer, der gør at man bare får en sjov og festlig aften.

Du kan iøvrigt også spille det med shot, hvis ikke øl lige er i din smag. Men være klar på at blive “ramt” 🙂 Det er næsten svært, at finde ud af om det handler om at vinde eller tabe. Taber du spillet bliver du fuld (win). Vinder du spillet får du en uvurderlig håneret, så holder i ugevis.

Share This:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.