Sådan ødelægger du din opvaskemaskine

Eller sådan ødelægger du IKKE din opvaskemaskine. Der er mange måder, at ødelægge sin opvaskemaskine på eller blot opnå, at servicet ikke bliver ordentligt rent. Her får du et par gode tips.

Overbelast ikke maskinen

Overbelastning af en opvaskemaskine kan føre til lækager. Vandet inde i maskinen omdirigeres fra tankbunden og sprøjter ud under døren.

Det er ikke alt, du må putte i din opvaskemaskine

Opvaskemaskinen, selvom den er stor på mange måder, er alt for hård til mange af vores mest værdsatte køkkenartikler. Før du begynder at fylde maskinen op, skal du tjekke disse 10 ting, som aldrig må gå i opvaskemaskinen.

 1. Køkkenudstyr af træ som fx skærebræt
 2. Støbejernspander
 3. Tallerkener og fade med bladguld
 4. Gode knive
 5. Poster med hule håndtag
 6. Kobber og tin ting
 7. Krystalglas og mundblæste glas
 8. Rejsekrus
 9. Opbevaringskasser
 10. kasser med etiketter

Brug ikke billigt opvaskemiddel

Hvad du putter i opvaskemaskinen påvirker væsentligt din opvaskemaskinens ydeevne.

 • Brug vaskemidler specielt designet til dine opvaskemaskiner. Håndvask vaskemidler og andre sæber må ALDRIG bruges i opvaskemiddel. De er ikke beregnet til at vaske madrester i en opvaskemaskine. Og de vil producere store mængder skum, skum og bobler, som lækker fra opvaskemaskinen og spildes på gulvet. Brug udelukkende vaskemidler, der er beregnet til opvaskning.
 • Vælg pulver i stedet for flydende. Pulver rengøringsmidler er normalt et bedre valg end flydende. Flydende sæbe indeholder ofte klorblegemiddel, der kan opløse pakninger og pakninger. Flydende sæbe virker ikke godt i hårdt vand. Flydende sæbe kan tilstoppe vaskemiddeldispenseren, der kan hæmme rengøringsydelsen. Og flydende sæbe har tendens til at forlade flere pletter, film og overskyet på glasvarer. For de bedste resultater anbefaler vi at bruge et opvaskemiddel eller tabletter.

Find en vvs-mand, når din opvaskemaskine går i stykker

Slip for upålidelige vvs-firmaer – Anvend 3vvstilbud.dk (en professionel vvs-portal) i stedet. Håndværkersiden 3vvstilbud.dk er en både lynhurtig og solid net vvs-tjeneste, som lover at finde de bedste tilbud på grundigt vvs-hjælp. På relativ kort tid leverer vi gratis 2-3 hammerfede estimater på førsteklasses vvs-arbejde.

Du kan modtage gratis det bedste tilbud på dit vvs-problem i Haderslev fra 1. klasses vvs-firmaer. I fred og ro kan du se på alle de modtagne vvs-estimater og siden udse et af dem. Maks 10 min er tidsforbruget på at fortælle om opgaven i vvs-formularen og sende den ind til os.

På 3vvstilbud.dk får du gratis det sikreste tilbud på dit vvs-problem i Haderslev ved kyndige firmaer. Her er et udvalg af brandgode vvs-produktnavne:

 • Grundfos
 • Vølund
 • Svedbergs
 • Damixa
 • Purus

En VVS-mand fra Haderslev løser dine VVS-problemer

Kun 6½ minut er tidsforbruget på at oprette din opgave i vvs-skemaet og indsende den til videre ekspedition. Find en fagmand, som har viljen til at stå for dine problemer i dag. Vvs-siden 3vvstilbud.dk er nummer 1 på nettet, når det drejer sig om lokale overslag på flot vvs-bistand.
Har du behov for en ansvarsbevidst og fortrinlig vvs´er i 6100 Haderslev? Find let den fedeste pris på enhver vvs- opgave nu – derudover med mega god rabat. Accepterer du et af vvs´er tilbuddene, får du henved 48% i fast rabat på din vvs´er opgave. Få 3 tilbud uanset hvor i Haderslev kommune du er placeret f.eks.:

 • Vonsbæk
 • Medsted
 • Hejsager
 • Marstrup

Share This:

One comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.