Hvilken SUP skal jeg købe – iSUP eller hard board?

Sponsoreret indhold

Hvilken SUP skal jeg købe? iSUP eller hard board?

Det er faktisk et godt spørgsmål, for en begynder. Men der er heldigvis nogle ret simple svar.

Du skal have gjort dig nogle tanker om, hvad det er du vil med dit paddle board og hvad du forventer af det.

Hvis for eksempel du er nybegynder og du ved, at du ikke vil komme til, at bruge det flere gange i ugen. I øvrigt har du heller ikke det helt vilde med plads derhjemme og transporten af en SUP frem og tilbage til vandet er heller ikke noget du gider skal være et problem.

Ja så ligger den lige til højrebenet.

Du skal vælge en iSUP – altså en oppustelig SUP.

Men det stopper alligevel ikke helt her. Du skal nemlig også finde ud af, hvilken type SUP – eller iSUP – du skal have. Der findes nemlig flere typer af paddle boards. Det er lavet nogen, som er hurtige, nogen til længere ture, nogen som er mere stabile og endda nogen til Yoga.

Se hvilke typer iSUP du kan få hos Sitontop.dk

Hvis de primært er lavet til for eksempel fart, så er de ikke ret stabile og vil henvende sig mod de mere erfarne og seriøse.

Vælger du derimod et, som er lidt kortere og bredere i det, så vil det være langt mere stabilt. De er bygget til motion og hygge. De skyder ikke en voldsom fart, men de er meget lettere at stå på.

SUP hitter stort i 2017

SUP eller paddle boarding kommer til, at hitte stort i 2017. Der er allerede en hastigt stigende interesse for paddle boarding. Og med VM i Klitmøller/Vorupør (Cold Hawaii) og København i efteråret af 2017, så vil der komme kæmpe eksponering af vandsporten og det vil med garanti skabe endnu mere interesserede.

Det er ikke helt tilfældigt, at VM (COPENCOLD HAWAII) er kommet til Danmark. Man tænker det var alligevel utroligt, at vi kan trække et arrangement af den størrelse og type til lille Danmark.

Men vi er gode til at arrangere mesterskaber af den størrelse. Vi har en virkelig god historik, når det kommer til vandsport. Lige fra svømning, roning, sejlads og over paddle boarding, så er vi faktisk en del af eliten.

Verdensmester fra Klitmøller!

Nå ja, glemte jeg at sige, at vi har verdensmesteren i SUP? Det har vi. Vikingen Casper Steinfath fra Klitmøller.

Det bliver voldsomt fedt, at skulle forsvare sig verdensmesterskab i SUP på hjemmebane. Og ikke bare på hjemmebane i Danmark. Men i hans egen baghave. Casper Steinfath har i årevis padlet på kyststrækningen Cold Hawaii.

cold hawaii SUP

Jeg glæder mig som et lille barn til, at VM kommer til Vorupør, da jeg selv har boet i Klitmøller og selv har stor interesse for stand up paddling.

ls All ready for the big final day at Cold Hawaii

Jeg håber, som så mange andre, at Casper Steinfath kan forsvare guldet. Det bliver vanvittigt svært, men det bliver den vildeste oplevelse for både Casper Steinfath og dem, som kigger på. Jeg vil helt sikkert være, at finde et sted på Cold Hawaii med kameraet ladt og klar til, at skyde nogle fede billeder fra et kæmpe arrangement.

Se også mere på www.worldcup.coldhawaii.com

Share This:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.