Guide til at finde den rigtige Fish Finder for dig

Sponsoreret indhold

Hvis du lige har købt en båd eller kajak med henblik på, at kunne medbringe lidt mad til familien, så er du nødt til, at få udstyret med ud plus et par gadgets.

Det er et gammelt ordsprog, at det hedder fiskeri og ikke at fange, men det kan helt sikkert hjælpe dig med at finde ud af, hvor de forskellige fiks hænger ud.

Ja, du kan spørge om andre folks yndlingssteder, men det er også en god ide, at få hænderne på en god fish finder også – så her er vores enkle trepunkts guide til, hvad du har brug for.

Start enkelt eller gå stort?

Du kan finde tre grundlæggende typer fiskefindere – en som kun viser dig, hvad der er under dig på en stor skærm i din båd; en som kombinerer en visning af, hvad der er under båden med GPS og fungerer som en plotter også (hvilket er fantastisk, hvis du vil ryge forbi en undervandsstruktur en række gange); og den højteknologiske version, der integrerer radar, GPS-diagrammer – selv video – og kan også have Bluetooth eller WiFi, så du kan styre alle data via din telefon. De fleste fiskefiskere er designet til både og kan også monteres i kajakker.

Hvordan passer den til min båd?

Skærmen er enkel – der behøver bare en montering et sted nær din konsol – men transduceren (den hardware, der sender ud “ping” for at måle, hvad der foregår under vandet) kan komme i en række beslag. En gennemskrog mount er vanskelig at installere, men har tendens til at give det bedste signal; En indbygning betyder, at de er limet til skroget og ikke rører ved vandet (disse kan ikke bruges i stålskrog, men er fint til glasfiber); og en transommonteret transducer er simpelthen monteret på bagsiden af båden, så sensoren hænger under skroget.

Hvad har hyppigheden at gøre med det?

Jo højere frekvensen er, desto bedre opløsning og flere detaljer vil du se – uanset hvor hurtigt du flytter dig. Ulempen er, at de ikke fungerer på de større dybder af lavfrekvens. Dualfrekvens fiskfindere giver dig mulighed for, at få gode detaljer om, hvad der svømmer rundt, samt et kig på den type terræn, du fisker i. CHIRP fiskefindere bruger komprimeret højintensiv radarpuls for, at give yderst præcise detekteringer af individuelle fisk og bundstruktur ned til et par centimeter.

Share This:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.