Efterskolers stigende popularitet

Sponsoreret indhold

Efterskoler i Danmark har stigende popularitet. Og specielt efterskoler som er mere “specialiserede”. Specialiserede skal forståes sådan, at efterskolerne ikke mere bare er efterskoler. De er blevet nødt til, at skille sig ud og tilbyde noget unikt for at tiltrække unge elever.

Sport og sammenhold

Sport, sammenhold, oplevelser og personlig udvikling er alt sammen noget som er i højsædet, når der skal vælges efterskole-ophold.

En efterskole som Levring Efterskole i Jylland, ikke langt fra Silkeborg, har de senere år skruet op for niveauet på både det sportslige og det faglige plan. De har ansat flere “kendte” undervisere til deres sportslinier. Tidligere landsholdsspillere og top-trænere. Det gælder alle deres sportslinier, hvor der er ansat yderst kvalificeret undervisning.

Her kan du f.eks. vil læse mere om Levrings fodboldlinie.

Stigende popularitet

Som nævnt så er der sket en stigende popularitet i at tage på efterskole. Det skyldes gode indsatser fra efterskolerne. Ikke kun i deres markedsføring, men i deres udvikling af hele deres koncept som efterskole. De er blevet så populære, at nogen skoler har flere års venteliste. Flere og flere forældre skriver deres børn op allerede efter fødslen for, at sikre en plads på nogen af landets bedste efterskoler.

Jeg kan helt klart anbefale forældre, at sendes deres børn på efterskole. Det giver dem mulighed for, at udvikle sig om selvstændig person, skabe tætte venskaber og give dem oplevelser for livet. Det er noget de vil snakke om med stor glæde i resten af deres liv.

Det er jo desværre ikke helt gratis at komme afsted, men kan det lade sig gøre, så er det med at få dem sendt afsted. Så er du i tvivl om hvordan du skal prioritere, så vil jeg anbefale Jer at prioritere et år eller to på den eller de skoler, som I finder bedst passende – om som Jeres børn kan se sig selv i.

Efterskolefodbold

Share This:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.