Det skal du være opmærksom på, når du opbevarer ting på et lagerhotel

Hvis du er i gang med at renovere din bolig, er genhuset eller har fået en ny hobby, der fylder for meget til hjemmets rammer, kan du have brug for et sikkert og tørt sted til at opbevare dine genstande. Hvis du har behov for opevaring af ting, er det heldigvis en god mulighed at benytte et lagerhotel. Men hvad skal du være opmærksom på, når du sender dine ting på hotel?

Hvad er et lagerhotel?

Et lagerhotel er en bygning med en masse opbevaringsrum i forskellige størrelser, som du kan leje. Alle rum kan låses, er tørre og sikret mod vind og vejr. Det er ofte også muligt at tilkøbe ekstra services hos lagerhotellet som for eksempel transport af dine ting og flyttekasser.

Hvornår er det relevant at bruge et lagerhotel?

Der kan være mange grunde til, at du har behov for at opbevare dine ting på et lagerhotel. Det kan være, at du ikke har mulighed for opbevaring i et kælderrum eller loftsrum, der hvor du bor. Det kan nemlig være rart at kunne stille ting væk, som du ikke bruger ofte, og på den måde skabe mere luft i hjemmet. I det tilfælde er et lagerhotel en god løsning. Det kan også være, at du er midt i en flytning og har opsagt din gamle bolig, men endnu ikke kan flytte ind i den nye. Så kan et lagerhotel også være en god midlertidig løsning til opbevaring af dit indbo. Skal du flytte til udlandet i en kortere periode, kan lagerhotellet også være en god løsning til at opbevare alle de ting og møbler, som du ikke tager med dig.

Hvad koster det at opbevare dine ting?

Du vil hurtigt opdage, at der er et stort marked for lagerhoteller, og priserne kan variere meget. Gør derfor op med dig selv, hvad dine behov er. Hvis du ikke har brug for ofte at have adgang til de ting, du får opbevaret, kan det betale sig at være fleksibel med den geografiske placering. Du vil ofte kunne få en bedre pris, hvis hotellet ligger uden for de større byer. Overvej også, hvor meget service, du har brug for fra opbevaringsfirmaets side og hvor ofte du vil kunne have adgang til dine ting. Priserne ligger på omkring 200 kroner per kubikmeter om måneden for et rum, men det er altid en god idé at indhente tilbud fra forskellige firmaer. Ofte er de også med på at forhandle lidt.

Share This:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.