Babybadekar og badekar til børn

Sponsoreret indhold

Her er et par typer babybadekar og badeudstyr, som du kan finde på markedet:

Almindelige babybadekar

De fleste basale babybadekar har et skrånende interiør, så babyen kan lægge sig tilbage i en vinkel (som de gør i et spædbarnssæde). Mange er foret med skum, som hjælper med at forhindre glidning og tillader en baby, der endnu ikke kan sidde op, at slappe af i en lidt opretstående stilling.

Badekar med slynger

Mange karbad leveres med indvendige nylonmaske som støtter nyfødte. På de fleste modeller kan slyngen ikke fjernes, når du ikke længere har brug for det.

Nogle har stænger, der understøtter dem. Vi tror, at stængerne bliver ubehagelige, når din baby sparker med benene eller bevæger sig fra side til side. Andre slynger er ligesom hængekøjer og har ikke stænger. Se efter dem.

Se en kæmpe guide til køb af babybadekar.

“Cabriolet”

Disse babybadekar er designet til, at vokse med dit barn. De er sikre nok til et spædbarn (nogle kommer med stropper) men store nok til at holde et ældre barn.

Med denne type karbad kan babyer bades i en liggende stilling fra fødsel til ca. 6 måneder. Derefter, fra ca. 6 til 24 måneder (muligvis længere, hvis du og din baby begge kan lide karret), kan de sidde oprejst. Sørg for at kontrollere maksimalvægtens specifikationer.

Håndvask eller slynge-indsatser

Normalt stof dækker, de er beslægtet med hoppeborge til spædbørn. Stoffet strækkes over en ramme, og slyngen hjælper dig med at holde barnet i skrå stilling under badning. De omfatter ikke et badekar.

Sammenfoldelig badekar til brug i voksenbadekar

En anden variant er et badekar, der foldes, og er designet til at blive brugt i et almindeligt badekar. Det kan være dejligt at rejse med, men vi anbefaler, at man forsøger at sikre sig, at det er stabilt, før man køber en. For at sikre, at et foldbart babybadekar ikke lækker, prøv det først med en lille mængde vand.

Share This:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.