Airtrack til haven og hjemmet

Sponsoreret indhold

Det sidste ny skud på stammen indenfor aktivt legetøj til børn og unge er airtracks. Flere og flere unge begynder til springgymnastik. Det ses både i idrætsforeningerne, men det ses også på salget af airtracks til hjemmet og til haven.

Airtracks til hjemmet og haven

Det er først i den seneste tid, at springbaner bliver købt af private. Det har som regel altid været forbeholdt professionelle, klubber og idrætsforeninger. Både fordi udstyret er dyrt, fylder meget og bare ikke er særligt handy, at have i hjemmet.

Men det er slut nu. Nu kan man nemlig få airtracks som springbaner. De kan være i en stor taske. De kan pustes op, hvilket gør dem super nemme at have med at gøre og håndtere. Og derfor er de også nemme, at opbevare i hjemmet.

Hvordan er kvaliteten af oppustelige springbaner?

Kvaliteten af springbaner er ret god. Specielt springbaner fra danske Funtrax. Funtrax har nogle af de absolut bedste springbaner – eller airtracks – på markedet. De har haft så godt som nul reklamationer i deres i levetid, og de holder.

Funtrax har fået stort succes med deres stilrene og professionelle look, deres produktion og den måde de har bragt opmærksomhed på airtracks på. Ja og så selvfølgelig som nævnt, deres høje kvalitet på springbanerne.

Hvordan fungerer en oppustelig springbane?

En oppustelig springbane fungerer på den måde, at indeni springbanen, der er der millioner af tynde nylontråde, som holder selve formen af banen. Så når den pumpes op, så får den ikke kun den helt rette form, men den kan også fjedre, når man bruger den. Og som nævnt, så fylder den heller ikke ret meget, når den pakkes sammen.

Share This:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.